Fydalo en Fysion samen

Fydalo en Fysion blijven u graag een stap voor. Samen

Met aandacht wordt alles mooier. En met focus wordt alles beter. Vanuit die overtuiging bundelen wij onze kracht met die van Fysion.

We merken dat onze relaties steeds meer complexe vraagstukken op zich af zien komen. Wetgeving verandert voortdurend en is daardoor onduidelijk. Maar uw praktijk moet gewoon door. Juist wanneer er iemand ziek is, met verlof gaat of om een andere reden langdurig uitvalt. Wat u dan nodig heeft is een organisatie die achter u staat en zowel flexibiliteit als zekerheid biedt.
Middenin deze onzekere tijden slaan wij daarom de handen ineen met bemiddelingsbureau Fysion. Vanaf januari 2016 gaan we op gezamenlijke voet verder. 


Als één organisatie, in één pand, onder één naam.

Samen zijn we u graag een stap voor. We willen vandaag al het antwoord hebben op de vraag die u morgen gaat stellen. Zodat u uw hoofd niet hoeft te breken over ingewikkelde regelingen of het invullen van een vacature. Zo kunt u uw aandacht focussen op de zorg voor uw patiënten. 

Wat betekent dat voor jou als werkzoekend fysiotherapeut? Met de gebundelde krachten hebben we een nog breder netwerk in huis. Zo helpen we je sneller aan de baan die aansluit bij jouw ambitie. Want met de juiste match word jij de professional die je wilt zijn.     

Benieuwd wat Fydalo voor u kan betekenen?

voordelen en mogelijkheden

contact

Kom in contact met ons.
Bel 0172 - 233 013 of verstuur een terugbelverzoek.

* Verplichte velden