Anderen over Fydalo

  "Fydalo? vriendelijke medewerkers, vlot handelen en goede communicatie!"

 


Praktijkeigenaar Marc van den Born regelde via Fydalo snel een waarnemer.
" De service was perfect en het contact was goed. Het team is meedenkend en vriendelijk. Ze hadden snel de juiste persoon voor ons. Ook toen de waarnemend fysiotherapeut eenmaal aan het werk was, stond Fydalo voor ons klaar. E-mails werden direct beantwoord. Ze denken ook heel actief mee aan oplossingen als dat nodig is."

"Altijd contact op de juiste momenten"

Praktijk Kempenaar & Jol nam via Fydalo waarnemer in vaste dienst. Dennis Groeneveld, maatschapslid, vertelt.
" Het team van Fydalo komt afspraken na. Alles wordt netjes geregeld. Ook als het niet direct lukt, houden ze contact. De waarnemer beviel uiteindelijk zo goed, dat hij nu bij ons in vaste dienst is."

   "Er kwam altijd iets positiefs uit voort"

 


Waarnemer Ernst den Hertog werd naar eigen zeggen een jaar lang van leuk en uitdagend werk voorzien. " Fydalo kent haar klanten en waarnemers heel goed. Het team brengt vraag en aanbod perfect bij elkaar. Ik kon vaak dezelfde dag terecht voor een gesprek. Er kwam altijd iets positiefs uit voort. En de betalingen verliepen vlot."

De laatste match was zelfs zo goed, dat de praktijk de waarnemer een contract aanbood. "Fydalo was erg coulant in de overstapregeling. Ik kon heel snel in dienst bij mijn nieuwe werkgever."

Ervaar nu het verschil: bel 0172 - 233 013   email : info@fydalo.nl Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.

Benieuwd wat Fydalo voor u kan betekenen?

voordelen en mogelijkheden

contact

Kom in contact met ons.
Bel 0172 - 233 013 of verstuur een terugbelverzoek.

* Verplichte velden