Onze diensten

Direct nadat u uw vacature bij ons aangemeld hebt, gaan wij gericht voor u op zoek naar die belangrijke schakel die nu nog in uw praktijk ontbreekt. Tijdens de telefonische intake bespreken wij welke dienst het beste bij u past. Uw nieuwe fysiotherapeut kan bij ons in dienst treden, met als belangrijkste voordeel dat wij alle administratieve lasten en werkgeversrisico’s van u overnemen. Dit geeft u de bewegingsvrijheid om u volledig te kunnen richten op uw kerntaak: het verlenen van zorg.

Wij kennen de volgende mogelijkheden voor bemiddeling:

Uitzenden
Dit is de meest flexibele vorm van bemiddeling. U doet een beroep op uw uitzendkracht op het moment dat u hem/haar nodig heeft. Hierbij geldt: geen werk, geen kosten.

Detacheren
Bij detacheren wordt er een vaste termijn afgesproken, waarbinnen een gegarandeerd aantal uur gewerkt wordt. Dit geeft u meer zekerheid voor een langere periode.

Werving & Selectie
U bespaart tijd en kosten door ons een passende fysiotherapeut voor u te laten vinden. Een klus die ons makkelijk en snel afgaat, doordat wij thuis zijn in uw branche en onze werkzoekenden kennen.

Payrolling
Wel de lusten, niet de lasten. Als u kiest voor payrolling bent u verzekerd van uw eigen medewerkers, zonder de bijbehorende risico's en administratieve verplichtingen. Deze nemen wij van u over. lees de voordelen

 

Fydalo kan een fysiotherapeut 5 ½ jaar flexibel bij u inzetten.

 

meld uw vacature fysiotherapie
 

Benieuwd wat Fydalo voor u kan betekenen?

voordelen en mogelijkheden

contact

Kom in contact met ons.
Bel 0172 - 233 013 of verstuur een terugbelverzoek.

* Verplichte velden