Veel gestelde vragen opdrachtgever

Overname kandidaat

Wij hanteren een gunstige regeling voor het overnemen van een fysiotherapeut die door ons aan u is voorgesteld. Andere bureaus hanteren hiervoor een periode van ruim 1000 uur, bij ons kan een fysiotherapeut al zonder bijkomende kosten een contract bij u krijgen na 650 uur. Na 650 uur bij u gewerkt te hebben, heeft u een goed beeld kunnen vormen of deze fysiotherapeut past in uw werkomgeving. Natuurlijk mag u ook langer gebruik maken van de flexibiliteit en zekerheid die wij kunnen bieden.

Arbeidsomstandigheden

Het is belangrijk dat de uitzendkracht zich bewust is van het belang van een gezonde en veilige werkplek. U bent verantwoordelijk voor de arbeidsomstandigheden van de uitzendkracht. Naast uitleg van apparatuur in de praktijk moet u ook denken aan zaken als vluchtwegen en het ontruimingsplan, alleen werken op de locatie, wat te doen in noodsituaties etc.

Gaat een kandidaat bij u aan het werk dan ontvangt u bij de bevestiging een handige Arbo checklist om samen met de kandidaat door te spreken.

Algemene voorwaarden

bekijk de algemene voorwaarden

Aanzeg (opzeg) termijn uitzendkracht en opdrachtgever

Conform de CAO Uitzendkrachten is het een uitzendkracht toegestaan de uitzendovereenkomst tussentijds met onmiddellijke ingang op te zeggen. Voor de opdrachtgever geldt hetzelfde tot 12 weken. Daarna geldt er een aanzegtermijn.

Duur ter beschikkingstelling in gewerkte weken Aanzegtermijn in kalenderdagen
0 tot 12 weken 0
12 tot 26 weken 5
26 tot 52 weken 10
 52 tot en met 78 weken 14
   
Aansprakelijkheid

Een kandidaat die bij u tewerkgesteld is werkt onder uw leiding en toezicht en valt onder uw aansprakelijkheid. Informeer of uw aansprakelijkheidsverzekering dit voldoende dekt.

Tarief

Het uurtarief voor de opdrachtgever bestaat uit het salaris voor de uitzendkracht, werkgevers- / sociale lasten, de reserveringen voor de uitzendkracht voor vakantiegeld, vakantiedagen, kort verzuim, feestdagenvergoeding, wachtdagcompensatie en de bemiddelingskosten.

De daadwerkelijk gewerkte uren worden in rekening gebracht. Over het uurtarief wordt BTW in rekening gebracht.

Informeer naar de tarieven bij Fydalo 0172 - 233 013

Urenverantwoording

Fydalo werkt met een digitaal werkurenbriefje. De daadwerkelijk gewerkte uren worden in rekening gebracht conform het geaccordeerde werkbriefje.

Identificatieplicht

De identificatieplicht van de uitzendkracht ligt bij de opdrachtgever. Zodra er iemand bij u gaat werken wordt u hierover nader geinformeerd.

Voordeel payrolling

Lees de nieuwsbrief over de voordelen van payrolling. Lees hier.

Staat het antwoord op uw vraag niet tussen de veelgestelde vragen

Als u telefonisch contact met ons opneemt heeft u direct antwoord.

telefoonnummer 0172 – 233 013.

Benieuwd wat Fydalo voor u kan betekenen?

voordelen en mogelijkheden

contact

Kom in contact met ons.
Bel 0172 - 233 013 of verstuur een terugbelverzoek.

* Verplichte velden