Kwaliteit bij FydaloFydalo is aangesloten bij de ABU. Lidmaatschap van de ABU staat voor kwaliteit, zekerheid en financiële betrouwbaarheid.

Fydalo is bovendien aangesloten bij de Stichting Normering Arbeid die geselecteerde uitzendondernemingen twee keer per jaar controleren op goed betalingsgedrag aan de fiscus en aan UWV.

Fydalo is NEN 4400-01 gecertificeerd.

Fydalo is lid van de ABU
Alle ABU-leden worden twee keer per jaar op kwaliteit gescreend door een onafhankelijke instantie waardoor constante kwaliteit gewaarborgd is.

Fydalo is gecertificeerd volgens de norm NEN 4400-01
De Stichting Normering Arbeid beheert een openbaar register van ondernemingen die voldoen aan NEN 4400-01. Op de website van Stichting Normering Arbeid zijn alle financieel betrouwbare ondernemingen met dit keurmerk opgenomen. Deze website wordt dagelijks ververst. Geïnteresseerden kunnen een verklaring van goed betalingsgedrag van de website downloaden.

Om uw risico's daadwerkelijk te beperken moet u, wanneer u zaken wilt doen met een gecertificeerde onderneming, zelf nog een aantal zaken checken. Op de website van Stichting Normering Arbeid staat een checklist die u kunt downloaden.

Dit geldt ook voor de uitzendkracht; deze krijgt een marktconform salaris volgens de CAO en is verzekerd van wekelijkse uitbetaling.

Zo weet u dat u in zee gaat met een betrouwbare en solide partner die zich aan de regels houdt en waar kwaliteitsbesef voorop staat.

Fydalo kan een fysiotherapeut 5 ½ jaar flexibel bij u inzetten.

Benieuwd wat Fydalo voor u kan betekenen?

voordelen en mogelijkheden

contact

Kom in contact met ons.
Bel 0172 - 233 013 of verstuur een terugbelverzoek.

* Verplichte velden