Aanbod Npi opleiding lage rugpijn

De maand mei; veel studenten kunnen niet wachten op de zomervakantie, het weer wordt beter en de dagen worden steeds langer. In de maand mei kunnen we je weer leuk aanbod doen voor een leuke cursus bij het NPi. We geven je vanaf deze maand een kijkje achter de schermen bij Fydalo.

Lage-rugpijnklachten: A state of the art

Veel cliënten met klachten waarin het disfunctioneren van de lage-rug een rol speelt raadplegen een fysiotherapeut of oefentherapeut. Tijdens deze cursus is de state of the art van het (dis)functioneren van de lage-rug het centrale thema. De kennisdomeinen waar aanspraak op wordt gemaakt zijn de beschrijvende en functionele anatomie, kinesiologie, pathofysiologie, pathomorfologie en de gedragswetenschappen.

De contactdagen van de cursus zijn op vrijdag 21 juni en vrijdag 28 juni.

Lees hier verder.

Aanbod:

  • Reguliere prijs is €460,- inclusief verzorging en cursusmateriaal

  • Indien je als werkzoekend fysiotherapeut staat ingeschreven, dan ontvang je naast de NPi korting ook nog 10% extra korting

  • Werk je via Fydalo, dan ontvang je ook nog eens € 95,- korting van Fydalo. 

Vraag bij Fydalo na hoe je in aanmerking komt voor dit aanbod

 

 

Nieuw zusje!

     

Fydalo heeft er een nieuw zusje bij! Namelijk Buro MK. Zij zijn gespecialiseerd in het matchen van opdrachtgevers en zorgprofessionals voor de GGZ, verslavingszorg, jeugdhulpverlening, gehandicaptenzorg en ouderenzorg. Buro MK is gevestigd in Zutphen.

  

Voorstelronde Fydalo

       

Ik ben Naomi, 22 jaar oud en werk sinds juli 2018 als Junior Intercedente bij Fydalo. Ik woon samen met mijn vriend Thijs en onze dwerghamster ‘Winnie’. In mijn vrije tijd ben ik graag creatief bezig. Ik heb mijn eigen bedrijfje in visagie en hairstyling genaamd ‘Glowy Glam’ wat heel fijn te combineren is met mijn werk bij Fydalo. Als je al een keer via ons hebt gewerkt, herken je mij waarschijnlijk van de mailtjes of telefoontjes waarin ik je vraag om gegevens voor je dossier of je eraan herinner je uren in te voeren. Ook heb ik je misschien gesproken om je persoonlijke intake door te spreken. Ik vind het contact met jou als flexwerkend fysiotherapeut het leukste aan mijn werk. Ik ben geïnteresseerd in wat jouw beweegt en help je graag op weg met het werken bij Fydalo.

schrijf je vandaag in voor het werk voor morgen

schrijf je in meer informatie

contact

Kom in contact met ons.
Bel 0172 - 233 013 of verstuur een terugbelverzoek.

* Verplichte velden