Npi opleiding via Fydalo voor 50 euro

Het NPi biedt de cursus patroonherkenning knie aan.


 

 Patroonherkenning: knie voor €50,=

U wordt in deze cursussen getraind in het herkennen van ‘pluis’- en ‘niet pluis’-patronen betreffende verschillende lichaamsregio’s. Biomedisch fysiotherapeutisch redeneren (patroonherkenning) vormt de centrale leerinhoud van deze cursussen. U wordt geholpen bij het vormgeven van het fysiotherapeutisch screenen: welke diagnostische oriëntatie (gesprek en lichamelijk onderzoek) is in dit kader relevant?

In deze cursus staan diverse ‘pluis’- en ‘niet pluis’-patronen betreffende de knie centraal.

In welke omstandigheden acht u zichzelf in staat snel en betrouwbaar te beslissen of verder fysiotherapeutisch/oefentherapeutisch onderzoek geïndiceerd is? Snelheid is een kenmerkend element van screenen. In welke omstandigheden kunt u door middel van een gericht gesprek, tests of andere verrichtingen vaststellen of er al dan niet sprake is van een patroon van tekens en/of symptomen dat valt binnen uw competentiegebied? Dat zal wellicht niet voor alle klachtenpatronen van uw cliënten gelden. Mogelijk acht u scholing noodzakelijk. Maar dan wel snelle en doelmatige scholing, gericht op patroonherkenning, en wel voor bepaalde typen klachten. Geen andere leerinhouden, maar veel patronen, zowel niet als wel geïndiceerd voor verder fysiotherapeutisch/oefentherapeutisch onderzoek. lees verder

bekijk de video

  • * Reguliere prijs € 230,=

  • * Maak kennis met het NPi, als starter krijg je extra korting van 30% https://www.npi.nl/starters

  • * Via Fydalo 10% korting (bovenop eventuele andere kortingen van Npi Deze korting geldt voor iedereen die deze mail ontvangt als werkzoekend fysiotherapeut.

  • * Ben je werkzaam via Fydalo of ga je binnenkort van start dan geeft Fydalo je €95,= korting op deze cursus. Alsje in aanmerking komt voor alle kortingen  kun je deze cursus dan voor €50= volgen!

Informeer bij Fydalo naar de wijze van aanmelden en ontvang de kortingscode om je aan te melden.

0172 - 233 013   info@fydalo.nl

 

 

 

 

 

schrijf je vandaag in voor het werk voor morgen

schrijf je in meer informatie

contact

Kom in contact met ons.
Bel 0172 - 233 013 of verstuur een terugbelverzoek.

* Verplichte velden